0

Ro kring julgranen efter att ha fixat trädfällning i Norrtälje

Står granen där så grön och grann i stugan nu? När julen är alldeles precis runt hörnet så är det nästan svårt att hålla sig i skinnet på grund av förväntningarna som rusar i en.
Okej, när vi blir vuxna så mister vi en del av den där spänningen inför jul. Samtidigt så är det kul att se de egna barnen stråla av förväntan inför den stora högtiden.

Den personliga granen

Just detta att klä julgranen är något av en enda stor aptitretare inför det firande som stundar runt hörnet. Alla har vi våra olika preferenser. Somliga gillar att ha en så prålig julgran som möjligt medan andra kör på en mer sparsam stil.
Vart på skalan du än ligger så handlar det om att pricka in julstämningen som den är: Generös, glädjande och kärleksfull.

Bäst firar man förstås om man har kollat av sin att göra-lista. Har du hunnit med allt det där som du skulle inför helgen? Då kan man liksom slappna av och bara njuta av att spendera tid med sina närmaste.
Vet du med dig att det finns saker kvar som du bör se över: Gör en sista insats innan jul och nyår tar vid!

Städa igenom huset en gång, boka in trädfällning i Norrtälje till början av nästa år och se framför allt till att alla julklappar och julmaten är inhandlad.
Visst så blir det en liten intensiv period under en dag eller två, men sedan kan du slappna av ända fram till nästa år.

Kanske kan det också bli ett konstruktivt nyårslöfte: Att se till att vara ute i god tid inför allt det där som du behöver göra nästa år. Det är sådant som skapar ro i själen, även om det såklart kan kännas lite jobbigt just när man lovar att gå emot den där impulsen att skjuta upp saker och ting.

Mikael Barani

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *