Tjejfest eller födelsedag

Säkert har du den där väninnan som behöver pushas lite, som inte vågat sig på att testa allt än, som du vill lära kunskapen om sexuell njutning på egen hand. Fyller hon år är det ju världens läge att skapa ett lyxigt njutnings kit för hennes skull. Utgå från en vacker presentförpackning eller en korg som du klär med fina tyger och färger. Besök exempelvis lovebuddy.se och inhandla massageoljor med goda dofter, glidmedel som också luktar gott och förslagsvis en vacker glasstav för egenmassage. Glasstaven är både vacker och glider underbart bra, extra bra med glidmedel – vilket innebär att hon kan utforska i lugn och ro på egen hand och finna sina punkter.

 

Doft och rörelse

Förutom de goda dofterna finns ju en uppsjö av sexleksaker som vänder sig till hen som vill skapa sin egen njutning. Klitorisvibratorer är bland de vanligaste och något som är bra att börja med. Varför inte några härliga flaskor skumbad och en vattensäker vibrator? Då kan du även komplettera med fina badbomber, dusch- och badoljor och schampo med mera. För vem njuter inte av ett hett bad och en rörlig liten massage-vän som masserar klitoris? Har ni den stora budgeten så köp en vacker kimono som hon kan kliva i efter det heta badet. 

 

 

Tjejkvällar och partyn

Vill ni göra en aktivitet för hela tjejgänget så se till att besöka en sexbutik som erbjuder tjejkvällar eller bjud hem en konsulent som demonstrerar olika sexleksaker och tillbehör. Kanske har ni inom gänget så pass mycket kunskap att ni alla kan ta med er och berätta om er privata favorit, eller välja varsin och prata om från de fina topplistor och bäst i test som Lovebuddy.se erbjuder på sin sajt. Det är inget att skämmas för eller dölja, vi tjejer har rätt till både vår njutning och vår sexualitet!

william eriksson