Tandhygienist med klinik i Odenplan

11 februari 2021 william eriksson

Som tandhygienist i Odenplan kan man välja att arbeta på en egen klinik där man ensam, eller tillsammans med andra tandhygienister, har specialisering inom området. Det innebär att alla patienter som kommer till kliniken enbart önskar hjälp med sin tandhälsa. Och att man, om man är flera, kan hjälpas åt med patienterna vid sjukdom och ledighet. 

Genom att enbart ha en enda specialitet på kliniken går det att skräddarsy lokalerna och arbetssättet som man har valt. Det kan även vara en trygghet för all personal att man alltid har kollegor inom samma gebit att rådfråga.

 

Blandade specialiteter

Man kan även välja att arbeta på en klinik där det finns fler specialiteter än en, vilket innebär att patienten kan gå till en och samma klinik med alla sina bekymmer inom tandhälsan. Det kan vara en trygghet och enkelhet att endast ha en och samma klinik som har full kontroll över alla besvär och som kan samordna besöken, utan att du behöver tänka på saken. 

Det finns alltså fördelar och nackdelar med båda systemen, inom området kliniker med tandhygienister.  Vill du läsa mer om detta kan du klicka vidare här: https://www.tandlakare-adenjangenstal.se/behandlingarProduct

 

 

Den senaste tekniken

Inom all vård är det viktigt att man har full koll på vad som är den senaste tekniken och de senaste rönen inom området. Man ska alltid som patient kunna lita på att den klinik man besöker arbetar på samma sätt som andra och att man inte kommer få vård som på något sätt är undermålig. 

Som tandhygienist har man krav på att man ska kunna erbjuda tandvård enligt vissa riktlinjer. I vissa fall kan man till och med ligga före andra kliniker gällande kunskap och tekniker. Man kan vara en av de som arbetar för att förbättra utförandet och upplevelsen i stort för sina patienter. Något som patienterna oftast brukar uppskatta väldigt mycket.

Fler nyheter