Ta hjälp av en redovisningsbyrå i Skåne

27 februari 2021 jonas olsson

Om du är egenföretagare och inte älskar bokföring och redovisning så är det inte vad du ska lägga din värdefulla tid på. Det finns ju andra som har redovisning och bokföring som passion, som trivs med, eller rent av älskar att göra det. Lämna över det ansvaret till dem och spara din skaparglöd till annat. 

Du gör det du är bäst på och redovisningsbyrån gör det de är bäst på. På så vis mår alla bra och alla tjänar en del på att utföra vad de älskar. För visst kan du försöka själv, slita ditt hår och vara stressad över bokföring, deklaration och moms, men till vilken nytta?

 

En byrå via nätet eller live

När du anlitar en redovisningsbyrå i Skåne kan du börja med att läsa andras recensioner. Vilka byråer använder andra företagare i din bransch och i ditt nätverk? Är de nöjda? Du bör trivas med din revisor så personkemi är en bra grej. Förutom detta kan du lyssna in hur de arbetar. Vill du ses sällan eller ofta, hur jobbar byrån? Vill du ses via nätet eller träffas live, hur jobbar byrån?

Precis som i alla typer av samarbeten är det viktigt att det finns kemi mellan båda parter. Att ni pratar samma språk och förstår varandras situation. En redovisningsbyrå bör vara intresserad av din verksamhet och vara nyfiken på det ni gör. Det blir alltid bäst då.

 

Sist men inte minst

Förutom att det ska kännas rätt på alla de punkterna ovan så ska ju priset passa plånboken också. Vad kostar en redovisningsbyrå på din ort? Behöver du ha en revisor nära dig eller fungerar distans om det är billigare? Förutsätter de att du använder vissa programvaror och vad kostar i så fall dessa? Ska du be någon sköta hela bokföringen eller bara bokslut och deklaration?

Fler nyheter