0

Skydda balkongen med kattnät

Som kattägare vill man gärna att katten ska ha det bästa möjliga livet, även om man bor i lägenhet. Katter är egentligen djur som tycker om att vara utomhus. Har man därför en balkong så brukar det vara uppskattat av katten att få vistas där ute. Då kan de få frisk luft och kan spana på fåglar som flyger förbi.

Men tyvärr så kan katter vara dumdristiga och det händer att de kan råka trilla ner från balkongen i sin jakt på en fågel eller fjäril. Detta kan leda till skador och att katten kanske till och med råkar att rymma.

 

Stopp åt båda håll

Med ett kattnät balkong hindrar man katten från ett ofrivilligt fall från balkongräcket. Det kan vara att katten halkar på räcket eller att den försöker få tag i en passerande fågel eller fjäril. Men det är också ett sätt att hindra fåglar från att komma in på balkongen. Skyddet fungerar alltså åt båda hållen.

 

 

Man kanske vill ha sin balkongfrukost ifred om man ska gå in i köket och hämta något. Eller så kanske man inte vill att fåglar ska flyga in på balkongen för att retas med katten. Vad anledningen än är så är det ett balkongskydd ett bra alternativ som hindrar att olyckor från att ske.

 

För alla storlekar

Balkonger finns i alla möjliga storlekar och utformningar. Därför har man skapat kattnät så pass flexibla att det går att få dem att passa på alla typer av balkonger. Det finns också möjlighet att välja olika höjder på näten. Kanske vill man att det ska gå ända upp till balkongen ovanför. Eller så har man inte behov av mer än att den går upp en viss bit. Det finns även olika färger att välja bland beroende på om man vill att nätet ska synas eller om det ska vara osynligt.

patrick pettersson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *