0

Roligt att skapa personliga affischer

Hur ofta händer det inte att man nästan sliter sitt hår i jakten på den perfekta affischen. Har man redan en inre vision blir sökandet ofta till en omöjlighet. Hittar man det motiv eller den text som man vill ha är det något annat som inte stämmer. Kanske är färgen fel, eller något ord som gör att meningen går förlorad. 

Men det finns lösningar på det mesta. Det som gör att det plötsligt blir väldigt personliga affischer. Det finns nämligen företag därute som gärna hjälper till för att kunden ska bli nöjd. Företag som inte arbetar med fasta mallar utan själva skapar de produkter som säljs.

 

Be dem ändra

Tro det eller ej men det är sant. Hittar man en affisch som är nästan rätt kan man skicka in en förfrågan, skriva att man vill ändra i texten eller vad det nu kan vara. Därför är det viktigt att man läser informationen på hemsidorna noga, för om man gör det så kan letandet vara över ganska så snabbt, vilket är guld värt i en tid då de flesta har ganska fullt. På detta sätt blir man mera tidseffektiv.

 

 

Bli kreativ

Har man tiden och lusten att skapa finns ett annat alternativ, nämligen att göra en egen affisch. Då får man allt precis som man vill. Samtidigt blir det som är en present otroligt personlig.

Man har inte bara lagt ner tid på att hitta en gåva och betalat pengar för den. Man har gett av sin tid, vilket är något av det finaste man kan ge någon man tycker om. Så varför inte skapa lite tid, sätta sig ner och börja skapa. 

Varför inte göra en affisch till sig själv när man ändå håller på. En snygg ram förvandlar den egna kreationen till en vacker eller rolig tavla. En tavla att pryda hemmet med.

jonas olsson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *