Rädda renoveringen med kontorsmoduler

Behöver ni renovera kontoret men drar er eftersom ni inte vet vart ni ska ta vägen under tiden? Då kan ni lugnt fortsätta planera, och dessutom kanske till och med fortsätta arbeta på samma adress. För med hjälp av kontorsmoduler kan ni få alla faciliteter och utrymmen som ni redan har, under tiden som ni i lugn och ro renoverar ert befintliga kontor. En slags vinst på alla fronter, som gör att ni inte behöver få något större avbräck i arbetsdagen.

Det enda ni behöver ha är ytor så att ni kan ställa upp modulerna. Men det brukar ofta finnas en grönyta runt kontoret där ni kan montera modulerna. Och även om det är vanligast att man har två våningar så går det att bygga högre än så. Du kanske har sett alla studentbostäder, och andra tillfälliga bostäder, som finns lite här och var i staden? De är förvisso skapade av andra moduler, men det är endast moduler som har andra ytskikt och i övrigt är likadana.  

 

 

Besluta er för en planlösning

Moduler finns i en mängd olika utföranden och du kan själv välja hur du vill att de ska levereras och sättas samman. Du kan välja bland kontorsmoduler, där det är ett kontor i varje ände och dörrhål i mitten. Men det finns även en hel del andra moduler där det finns omklädningsrum, duschar, toaletter, kök, matsal och mötesrum. Du väljer själv hur du vill planera ihop bodarna och hur många du vill ha av varje sort.

Dörrar finns på varje kortsida och långsida. Men om du vill så kan du ta bort dörrarna och ha ett öppet dörrhål. Eller så kan du välja att låsa någon dörr, så att du istället kan möblera emot den. Det är ett system som är så pass flexibelt att du kan välja precis hur du vill ha det.

patrick pettersson