Proteinbar utan socker i olika smaker

15 februari 2022 Jenny Olsson

editorial

Easis är ledande inom Europa på livsmedel utan tillsatt socker och företaget har ett fantastiskt sortiment av produkter. Utöver matvaror och sötsaker så har de även ett brett utbud av sockerfria kosttilskott och proteinprodukter. Bland dessa så finns deras härliga proteinbar utan socker och det bästa är att den finns i två olika varianter. Det är en proteinbar utan socker med chokladsmak som Easis har tillfört vassleproteiner i och proteinmängden ligger på hela 25% i varianten med choklad och banansmak. I en portion får man i sig gott om proteiner och kostfibrer vilket hjälper till att få ut det mesta av träningen.

utan socker

Protetinprodukter för alla smaker.

Easis fantastiska proteinbar finns även i smaken choklad och blåbär och även den innehåller fullt av härliga proteiner och kostfibrer. Inte nog med att man tagit fram en proteinbar utan socker så har man utöver detta ett fint sortiment av proteinpulver i flera olika smaker vilket är perfekt att dricka efter ett träningspass eller som mellanmål. Vi hittar också en proteinkräm med smak av vit choklad som kan går utmärkt att bre på mackan. Eller vad sägs om en proteinomelett med skinksmak, perfekt när det är snålt om tid då man får en supergod omelett bara genom att röra ihop innehållet med vatten. Alla dessa produkter är proppfulla med nyttiga proteiner och naturligtvis helt sockerfria.

Easis har ett mycket fint utbud av livsmedel, sötsaker och proteinprodukter som gör att man kan njuta av goda smaker utan att få i sig en massa onödigt socker. Vi får i oss alldeles för mycket socker under dagens alla måltider och för många av oss skulle det var till stor nytta av minska ner på intaget. Easis hjälper oss med detta och deras produkter finns i de flesta livsmedelsbutiker och även i ett stort antal webbutiker. Det går även utmärkt att handla direkt från företagets hemsida. 

Fler nyheter