0

Modulsystem löser det tillfälliga lokalbehovet

När det finns behov för en tillfällig lokal eller ett tillfälligt boende så kan ett modulsystem vara en mycket bra och smidig lösning. 

Tillfälligt boende

Istället för att behöva hyra en tillfällig lägenhet eller inhysa sig hos släkt eller vänner så kan man använda sig av ett modulsystem. Man kan hyra moduler precis så länge man har behov för dem och kan placera dem i anslutning till bostaden man bygger om, vilket gör att man har alltid tillgång till den, något som är speciellt bra om man sköter ombyggnationen själv. Vid ett stort bygge kan det vara en stor fördel att kunna erbjuda arbetarna boende under arbetsveckorna. Det kan skynda på byggnationen och minimera onödiga resor till och från arbetsplatsen. Genom att hyra moduler och ställa de i anslutning till byggarbetsplatsen kan helt enkelt mer tid läggas på arbete istället för resa. 

Tillfälliga lokaler

Även kontors- och skolbyggnader kan ha behov för renovering, eller så kan det gälla ett företag som expanderat snabbt vilket kräver mer utrymme i byggnaden. Om man ska bygga ut eller renovera en byggnad så kan det vara svårt att fortsätta arbeta/studera i lokalerna. Ljud, oreda och byggdamm kan vara extremt störande och handlar det om en stor renovering så kanske man inre ens kan försöka vistas i lokalerna under tiden de byggs om. För att kunna göra ett bra jobb eller prestera bra när det kommer till studier så krävs en bra arbetsmiljö. Med PCS modulsystems moduler får man tillfälliga lokaler som håller samma höga kvalitet som vilket kontor som helst. PCS Comfortmoduler är bygga med material i väggar, golv och tak som dämpar ljud, samt fönster med ljuddämpning och skydd mot stark solljus. Med ett modulsystem erbjuds möjligheten att fortsätta verksamheten obehindrat under hela byggnationen. 

PCS Modulsystem erbjuder lösningar för i princip alla behov av tillfälliga lokaler, oavsett om det är kontor, skola, boende eller något annan form av lokal. Läs mer på https://www.pcsmodulsystem.se/.

Cecilia Olsson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *