LED-skyltar i Malmö lyser upp

20 juni 2022 jonas olsson

editorial

Vill du, bokstavligt talat, få lysande affärer, ska du investera i en reklamskylt. Din logotyp och din skylt kommer att synas på långt håll och fastna i folks medvetande. Numera är det LED-skyltar som lyser upp husfasaderna, för det är en effektiv ljusteknik. 

Du kanske vill modernisera ditt företag med en ny och häftig reklamskylt, eller så vill du ha din gamla logotyp precis som den är, fast bättre. LED-skyltar Malmö är mycket vanliga och de är strömsnåla trots att de ger ett starkt ljus. De blir inte heller varma, och det är en fördel eftersom en skylt är tänd länge. 

 

Få inspiration eller skapa själv

Kontakta ett företag som är proffs på skyltbelysning, så får du din skylt tillverkad precis som du vill ha den. Man kan variera färg, form, skuggning, ram, bilder och typsnitt, så att du får en helt egen design. Vet du inte vad du ska beställa, kan du få goda råd och hjälp med hela processen. 

En skylt är en varaktig reklam, jämfört med en annons på papper. Skylten kan du ha i många år framöver, så det är väl investerade pengar. LED-tekniken gör också att det är en billig form av reklam på sikt. Du kommer att få lägre elförbrukning med LED-skylten jämfört med din gamla skylt. 

 

LED-skyltar Malmö

 

Neonrör som förr i tiden

Det finns neonskyltar nu också, som på gamla konditorier och damfriseringar, men oftast är det modern LED-teknik inuti dem. Du kan givetvis utforma din skylt precis som du vill att den ska se ut, så den kan bli hur nostalgisk som helst. För en inarbetad rörelse vill du kanske ha retro-stilen kvar.

Även en yngre kundkrets kan lockas av en stil som är lite gammaldags, som på ett kafé. Du vet bäst själv vilken image du vill att ditt företag ska ha. Skylten hjälper dig med det.

Fler nyheter