0

Konferensen som ger så mycket mera

Något som ligger i tiden är att åka på konferens. Samtidigt som det för företaget är ett praktiskt sätt att sammanföra personal, så lyser ett speciell skimmer över företeelsen. Något kul och spännande, något att verkligen se fram emot. Det blir två flugor i en smäll med både personalfest och chans att fylla på personalens kunskap på en och samma gång. En händelse som skapar starkare band bland personal och ledning och som kan visa sig ovärderligt för företaget och dess framtid. Det finns många konferenshotell i Tällberg, och i hela Sverige. Här hittar du ett exempel https://akerblads.se/.

 

Högre arbetsmoral och bättre sammanhållning

Förutom att man har möten och kurser i hotellets konferenslokaler så kan de flesta hotell erbjuda flera aktiviteter. Något som verkligen sammansvetsar gruppen är teambildande aktiviteter. Det kan innebära att man tävlar i att lösa olika uppgifter där gruppens samarbete sätts på prov och utvecklas. Men det finns även andra aktiviteter för den som önskar. Vad sägs om turridning? Yoga som hjälper mot både stress och trötta muskler? Eller varför inte ett fartfyllt zumba pass? Vill man hellre använda huvudet lite mer än kroppen så kanske en mordgåta att lösa vore något att sätta tänderna i.

 

 

En stund att umgås i lugn och ro

Idag finns flera konferensanläggningar med spa avdelning. Något som visat sig vara väldigt populärt. En runda på gymmet för att få igång cirkulationen efter ett längre möte. Några timmar i poolen med ett glas bubbel och trevligt sällskap. Kanske en skön behandling som en extra bonus för väl genomfört arbete. Konferens hotellen har massor att erbjuda. Några finns nära samhällen andra på landet. Att vara på landet kan ha sina fördelar då många väljer att stanna kvar istället för att åka hem. Därav skapas mera kvalitetstid där kollegorna lär känna varandra på ett personligare plan.

jonas olsson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *