Kepsar och mössor med snygga team logos

04 februari 2022 Cecilia Olsson

editorial

Sport är något som kan förena människor och har man ett favoritlag så vill man gärna följa deras framgångar genom att titta på deras matcher, både på plats och via TV:n. Många följer svenska fotbollslag, hockeylag med mera, men många följer även lag på andra sidan Atlanten. I Nordamerika finns många stora ligor som man kan följa via diverse streaming kanaler även här i Sverige, vilket är tur eftersom det kan vara svårt (och framförallt dyrt) att följa lagen på plats. Något annat man kan göra för att visa sitt stöd för favoritlaget är att bära huvudbonader med deras logga. 

Visa vilket lag du gillar bäst genom att bära en snygg mössa eller keps

Det finns mössor och kepsar som man kan bära för att alltid visa vilket lag man tycker bäst om. För vissa kan de till och med bli en självklar del av varje outfit. Huvudbonader med ett lags logga ser dessutom i regel väldigt bra ut.

high5shop

Det gör att många som inte ens har en relation till laget också vill bära dem, vilket man såklart kan göra. Dessa kepsar och mössor kan precis som andra huvudbonader tillföra något till en outfit och bli en viktig del av ens stil. Det kan dock kännas extra roligt att bära dem om man har lite koll på laget och gillar att se deras matcher. 

Huvudbonader med loggor från flera välkända lag

Oavsett vilken anledningen är att man vill ha en keps eller mössa med en ”team logo” så kan man hitta ett bra utbud hos high5shop.se. Hos dem hittar man kepsar och mössor från MLB (Major League Baseball), NBA (National Basketball Association), NFL (National Football League) och NHL (National Hockey League). De har även kepsar med loggor från europeiska och Nordamerikanska fotbollslag. Utöver dessa så har high5shop.se ett brett utbud av mössor, kepsar och hattar i olika färger och modeller. 

Fler nyheter