0

Hitta ombud och skicka paket med Schenker

Det finns många som kan dra sig lite för att skicka paket om det inte är något de gör till vardags. Det kan kännas oroligt att det av en eller annan anledning inte ska komma fram till mottagaren. Ser man dock till att packa paketet ordentligt och vända sig till ett företag som har erfarenhet och kunskap av leveranser så finns goda förutsättningar för att paketet ska komma fram till mottagaren utan problem.

Var noggrann när du packar paketet

När man ska packa ett paket är det viktigt att använda sig av bra emballage. Det beror såklart på vad man ska skicka men emballaget bör vara helt och kunna skydda innehållet. Ska man till exempel skicka något ömtåligt så är det viktigt att linda in det noga i exempelvis bubbelplast eller liknande samt lägga föremålet i en stabil låda. Man bör också se till så att inget rör sig i paketet utan fyll upp det med papper eller plast. Ska man skicka kläder eller textilier behöver man inte lika stabila lådor, men se som sagt till att emballaget skyddar mot yttre påverkan.

Hitta ett pålitligt företag som kan leverera paketet 

När man ska välja vilket företag som man ska skicka paketet med så kan det många gånger löna sig att välja ett av de större företagen. Det kan både gå snabbare och bli billigare eftersom de skickar mängder av paket varje dag. De är dessutom vana att hantera leveranser på ett smidigt och säkert sätt. En annan fördel är att de finns på fler platser. Schenker är ett av Sveriges största logistikföretag med ombud över hela landet. 

Vill man skicka sitt paket med Schenker så kan man enkelt söka efter ett ombud som ligger i, eller nära, orten man vill skicka från. Mer information och listor finns på Hitta ombud Schenker.

Cecilia Olsson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *