Ge kläderna rätt förvaring med måttanpassade garderober

advertorial

Garderober kommer i mängder av olika modeller, storlekar, färger och former. Vilket är tur eftersom det varierar väldigt mycket mellan olika personer hur många plagg samt vilken sorts plagg som ska förvaras i garderoben. Genom att förvara sina plagg på rätt sätt håller de längre och det kan framförallt bli lättare att hitta plaggen om de har en designerad plats i garderoben. Väljer man dessutom att köpa en måttanpassad garderob kan man ytterligare optimera sin förvaring. 

Värt att tänka på när det handlar om förvaring av olika typer av plagg

För att plaggen i garderoben ska hålla så länge som möjligt så bör man se till att de har en bra plats anpassad efter material och typ. Till exempel så kan stickade plagg dras ut om de förvaras hängande och mår därför bättre om de ligger vikta på en hylla. Skjortor däremot bör hängas för att de ska hålla formen och det är dessutom betydligt mer praktiskt om man vill se till att skjortorna alltid är strukna och fina.

pastedGraphic.png

Har man plagg med paljetter så är det klokt att ha något slags papper eller dylik som mellanlägg för att paljetterna inte ska orsaka skada på plagget i sig eller andra kläder i garderoben. Handlar det exempelvis om en långklänning som ska hänga så kan det dock räcka med att se till så att den har gott om plats. När det kommer till underkläder så är det många som föredrar att förvara dem i lådor. Bh:ar håller sig bäst om de ligger så att kuporna inte trycks ihop eftersom det kan påverka formen.

Få skräddarsydd förvaring

Oavsett vilka plagg man har flest av eller hur man föredrar att förvara sina kläder så kan man alldeles säkert hitta en passande garderob hos Garderobsform. De erbjuder nämligen måttanpassade garderober som gör att man kan få en skräddarsydd garderob helt efter smak och behov. Hos Garderobsform kan man välja allt från storlek och färg till material. 

Cecilia Olsson