Förvandla er bostad till ert drömhem med ett uterum

15 augusti 2019 william eriksson
Förvandla er bostad till ert drömhem med ett uterum

Kanske har ni precis funnit ett nytt boende där ni planerar att spendera resten av livet, kanske har ni bott i ert hem under många år men vill ta tag i era husdrömmar på riktigt och utveckla er bostad till det hem ni fantiserat om. Att addera ett uterum kan vara det som gör er bostad till ett hem. Ni kan välja om ert uterum ska byggas för att avnjutas under sommartid, tidigt på våren och långt in på hösten eller helt enkelt året runt! Utformningen av ert kommande uterum baseras på era drömmar och önskemål. Hur ser ni er familj framför er i ert egna uterum år efter år?

 

Renovera ert befintliga uterum 

Kanske ingick ett befintligt uterum som helt enkelt inte håller måttet i ert husköp? Ta då hjälp att renovera det! Kanske är det befintliga uterummet byggt för att endast ge njutning under sommartid? Då kan ni ta hjälp att rusta upp det så att det klarar väder, vind, årstider och många dagar och kvällar av mysigt umgänge. Kanske har tidens tand gjort sig påmind på konstruktion och material? Låt då proffsen förvandla det åt er! Mer ljusinsläpp? Golv och tak märkta av tiden? Ert uterum kan få den make over det förtjänar och matcha resten av ert vackra hus.

 

 

Ett välbyggt uterum är en säker investering

Ett uterum som går att använda året runt kräver bra isolering och byggnation som tar hänsyn till en god energihushållning. Med rätt planering och kompetenta yrkesmän blir det en säker investering för en lång tid framöver. Planeringen av placering av uterum är viktig. Ska det vara fristående? Finnas i söderläge, norrläge mot långsidan eller husets gavel? Ert uterum kan bli husets hjärta där ni kan spendera många härliga timmar. Familjen får ett fantastiskt rum att samlas i och vid eventuell försäljning kan ert uterum vara det som lockar köpare!

Fler nyheter