0

För miljön och plånboken

Äger du din egen fastighet och din villa och funderar på hur du ska värma upp ditt hus? Finns förutsättningarna för det så ska du givetvis välja bergvärme. Att anlita ett skickligt företag som utför brunnsborrning och hjälper dig att förbereda och installera geoenergi är målet. Vill du vara extra säker på att den entreprenör du anlitar för din brunnsborrning är så skicklig och utför arbetet så säkert och tryggt som det bara går, bör du se till att ta reda på om de säljer och är anslutna till Avanti bergvärme som finns i hela Sverige. Med ett beprövat och stort nätverk kan du alltid vara säker på att få den kontakt du behöver.

 

Ytterst lite påverkan

Det enda som behövs är alltså en expert på brunnsborrning och ett bergvärmesystem. Den största besparingen du uppnår med hjälp av bergvärme sker så klart när det är som kallast ute. Borrhålet ska vara rätt dimensionerat och entreprenören gör en kalkyl för att skapa rätt dimensioner utifrån era förbrukningsbehov. Så låt borra detta magnifika hål på er fastighet och nyttja denna naturliga energikälla som redan finns färdig – levererad av självaste moder jord. För att tillgodogöra er denna på bästa sätt – kontakta en erfaren och certifierad brunnsborrare.

Stora geoenergianläggningar

Har du ett större företag – typ en industri eller om du äger fastigheter, skolor eller liknande och har behov av en större upphandling av tjänster med brunnsborrning för t ex bergvärme i Västerås – så är det en god ide att kontakta en certifierad brunnsborrare (för det krävs en sådan) och be honom anlita underleverantörer. Vid varje borrning behövs minst en certifierad brunnsborrare för säkerhetskraven som finns i Sverige idag. De certifierade brunnsborrarna är ännu inte så många så se till att kontrollera det noga och gå på rekommendationer när du tar dina kontakter och begär in offerter från olika entreprenörer.

jonas olsson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *