Få liv i håret

24 mars 2021 jonas olsson

Älskar du också förändringar? Oftare än vad håret klarar av är du redo för en ny förändring. Allt från vardagliga färger till de galna färgerna, varför inte matcha med en massa olika galna färger? Gör det du känner för, det finns ingen som hindrar eller dömer dig. 

Vill du bara in och klippa topparna lite? Eller vill du även där ha en total förändring? Det finns så många olika frisyrer att välja mellan. Vill du vara lite modig och gå från långt till kort? Skulle du inte trivas med det kan du alltid sätta in löshår tills håret växt ut igen. 

Låt frisören bestämma

Håret är trött och slitet, något behövs göras, men du vet inte vad. Ett alternativ många frisörer erbjuder är att de bestämmer färg och frisyr. Är detta något du vågar, så varför inte testa? De ser flera olika ansikten per dag och kan se om du kommer att passa i en frisyr. 

Givetvis kan du vara med och bestämma en del själv ändå. Vill du absolut inte vara svarthårig, så säg det innan. Vet du redan hur du vill att håret ska bli är det ofta uppskattat att visa en bild. Att det blir rätt är viktigt både för frisörerna och dig. Hos frisöristockholm.nu kan du hitta olika behandlingar för håret.

En vacker uppsättning

Den stora dagen är äntligen här, idag ska ni bli man och hustru. Förberedelserna är redan i full fart. Nervositeten är ut i fingerspetsarna, idag ska ni gifta er. Frisören väntar på dig för att göra bruduppsättningen, den är planerad och testad sen månader tillbaka. Äntligen ska den få visas med brudklänningen. 

Dagen kan inte bli mycket bättre. De härliga tärnorna är hela tiden med, de underlättar nervositeten. Frisören gör ett helt fantastiskt jobb. Nu vill man bara få svara ‘’ Ja’’.

Fler nyheter