Ett urval av olika typer av kepsar

28 november 2022 Helen Johansson

editorial

En mångsidig modeaccessoar

Kepsar är en klassisk modeaccessoar med stor mångsidighet. Det finns en keps för alla, från snapback-keps till plattbrättade kepsar. Oavsett om du vill ha skydd mot solen eller ett sätt att uttrycka din personliga stil hjälper den här guiden dig att avgöra vilken typ av keps som passar dig.

image

Populära stilar på kepsar

Snapback-keps
Snapback-kepsen är en av de mest populära stilarna idag och det är inte svårt att förstå varför. Denna justerbara keps finns i många färger och mönster, vilket gör den tillräckligt mångsidig för att kunna bäras vid alla tillfällen. Plastknappstängningen på baksidan gör det möjligt att enkelt justera den och gör den idealisk för dem som vill ha en bekväm passform som inte glider när de rör sig. Oavsett om du föredrar broderade mönster eller enfärgade färger finns det säkert en snapback-keps som passar perfekt i din smak.

Truckerkeps
Truckerkeps har funnits sedan 1970-talet och är fortfarande lika populära idag. Den här typen av keps har vanligtvis ett justerbart plastband på baksidan och består av två paneler – brättepanelen, som är tillverkad av skum, och kronpanelen, som vanligtvis är tillverkad av bomullstyg eller nätväv. Truckerkeps finns i en mängd olika färger och mönster, så du kan lätt hitta en som passar din stil. De ger ett bra skydd mot solexponering tack vare sina extra stora brädor och är dessutom tillräckligt lätta för att du ska kunna bära dem hela dagen utan att det känns obekvämt.

Plattrandiga kepsar
Platta kepsar med bräm liknar basebollkepsar men med en viktig skillnad – de har styvare brämmar som är platta i stället för böjda som vanliga basebollkepsar gör. Detta ger dem en modern look som är perfekt för streetwear-modeentusiaster som vill ha något mer avancerat än vanliga baseballkepsar. Platta kepsar med bräm kommer ofta med unika detaljer som broderade lappar eller tygöverlägg ovanpå brämmen för att ge extra textur och designintresse. De erbjuder också ett bra solskydd på grund av sina styva brädor som inte är i vägen när man bär solglasögon eller andra ögonskyddsprodukter utomhus.

Oavsett vilken typ av look du vill ha finns det säkert en keps som passar perfekt för dig! Från snapback-caps till truckerkeps, plattbrättade kepsar och mycket mer – det finns massor av alternativ där ute så ta dig tid att utforska dem alla tills du hittar en (eller flera!) som talar till din personliga stil! Olika typer av kepsar är inte bara snygga, utan de kan också skydda ditt huvud från alla element som kan komma i dess väg! Så köp några nya kepsar nu – för vi vet alla att det aldrig skadar någon att ha för många alternativ! Tack för att du läste!

Fler nyheter