Dejting för dig som är äldre

Nätdejta kan för många kännas som det är något som tillhör den yngre generationen. Man tänker att datorn eller telefonen som verktyg är något bara de yngre förstår sig på. Många av de appar som finns för just dejting eller att träffa någon på riktar sig ju faktiskt till en ung målgrupp. Och nej, du som är lite äldre kanske inte har så mycket att hämta just där. Men det finns faktiskt dejtingsidor som bara riktar sig mot dig som är lite äldre. Det kan vara en trygghet att veta att man har hamnat rätt och att alla som är aktiva på sidan är ungefär jämngamla med en själv.

 

 

Hur kommer man igång?

 

Första steget är såklart att välja rätt sida. Sedan behöver du skapa en profil på sidan. Det är bra att ha några nytagna bilder på dig. Gärna mer än en så personen du ska matchas ihop med kan få en uppfattning om hur du ser ut. Utseende är inte viktigt för alla men det kan ändå vara skönt att veta hur den andre ser ut. Sedan kan man få svara på lite frågor om sig själv och skriva en presentation om vem du är. Det gör man för att datorn enklare ska kunna para ihop dig med någon som har liknande intressen som dig själv. På Datingpilot.se kan du läsa mer om olika dejtingsajter och om hur du kan tänka när du skapar din dejtingprofil.

 

Träffas inte om det inte känns bra

 

Sedan kan man chatta med personer man parats ihop med. Att chatta ett tag innan man sen väljer att träffas hjälper er att få en uppfattning om varandra och på så sätt kommer ni också märka om ni passar ihop. Du ska aldrig träffa någon du känner dig osäker på. Det måste kännas bra åt båda hållen.

patrick pettersson