Dags för catering?

31 oktober 2019 jonas olsson
Dags för catering?

Har företaget eller verksamheten gått extra bra på sistone? Eller känns det faktiskt ganska trögt nu? Hur som helst – är det så att medarbetarna förtjänar det där lilla extra? Säkert! Som arbetsgivare är det viktigt att man visar sin uppskattning. Att ordna ett litet eller ett lite större event behöver inte vara så komplicerat. Satsa på bra catering. Och skippa sweetchilimarinerad fläskfilé. Välj något unikt! Vad sägs om tunnbrödssnitt med rökt sikmousse? Och fler tapas från Norrland, gravad ren, finfin röding och fläderpannacotta? När det gäller catering för företag i Stockholm är möjligheterna väldigt stora. 

 

 

Det där lilla extra

 

Det är ganska många människor idag som äter specialkost – till exempel vegetariskt eller utan gluten – och som arbetsgivare är det en fin gest att ha koll på detta och att erbjuda något för alla. I samtal med cateringfirman eller cateringrestaurangen brukar det mesta gå att ordna. Tänk på att vara ute i god tid, och att veta i alla fall ganska exakt hur många människor som ska äta. Är det någon viss person som ska firas eller avtackas? En god idé är då att fråga runt lite diskret om personens preferenser när det gäller mat. Kanske är hen en stor entusiast när det gäller Masala daal, chicken karahi och chutney? Då satsar vi väl på en indisk buffé! 

 

Aftonbladet eller Expressen?

 

Att beställa catering för företag i Stockholm innebär att göra vissa val. Angenäma sådana, ska tilläggas. Jordgubbar med lime och créme fraiche eller chokladpannacotta med syltade bär? Det brukar finnas flera olika menyval att välja mellan. Gå efter plånbok, smak eller känsla. Sugen på att göra något extra speciellt för de anställda? Hyr in en kock för kvällen! Eller laga maten tillsammans. På Knut Catering till exempel, kan man med en guidande hand få laga till de norrländska delikatesserna tillsammans i företaget.

Fler nyheter