0

Att vaxa med socker

Vill du ha sådär riktigt glansiga och alldeles silkeslena spiror att strutta runt på? Att raka benen får dem till detta resultat i någon dag eller två, sedan kommer stubben. Rakning kan dessutom slita en hel del på den känsliga huden. Då är vaxning istället ett mycket bra alternativ. Med ett ryck är hårstråna borta och det håller så mycket längre än när man rakar bort håret. Fast du kanske känner dig tveksam till vilka ingredienser som egentligen finns i vanligt vax som man smetar på huden? Ja, det kan man verkligen undra… Men det finns ett annat alternativ för att slippa de där funderingarna, nämligen sockervax!

 

Naturliga ingredienser

Sockervax innehåller naturliga ingredienser. Så naturliga att du kan göra ditt eget vax enkelt där hemma. Det du behöver är lite citronsaft, lite vatten och, såklart, socker. Mycket socker ska det vara i förhållande till citronsaften och vattnet. Det är ju det som är så härligt med dessa typer av naturliga produkter – de innehåller det som de låter som. Inget “lovar runt, men håller tunt” här inte. Ingredienserna värmer man upp så att de smälter samman och sen är det i princip klart. Enkelt va?! Såklart finns äkta sockervax även att köpa om man inte orkar göra sitt eget.

 

 

Sockervaxtearpeut till din tjänst

När du gjort ditt eget vax (eller köpt) är det bara att sätta igång och vaxa! Fast en del kan såklart tycka att det känns lite jobbigt och knepigt att vaxa på sig själv. Vill man istället ha professionell hjälp kan man få det av en terapeut som är expert på att få benen glansigt silkeslena med sockervax. Är du intresserad av att själv arbeta som Sockervaxterapeut kan du kika in hos Body Fashion som har utbildningar till just det. Vem vet, du kanske är en blivande stjärna i detta yrke?

jonas olsson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *