0

Årets julklapp är ett rent tak och mer tid över till annat

Årets julklapp är spritköket. Detta är på grund av vårt nyvunna intresse för att vandra och tälta ute i skog och mark. För några år sedan var det aktivitetsklockan som fick samma utmärkelse och man kan således ana en trend i att vi spenderar allt mer tid utanför husets fyra väggar.

Tid är alltid en uppskattat julklapp

Något som alltid skulle kunna bli årets julklapp är tid. Det känns som om att man aldrig har tillräckligt mycket av den. Till råga på allt känns det dessutom som om den går snabbare hela tiden. För hur snabbt har inte 2020 gått?
Dessvärre kan vi inte bryta fysikens lagar här på jorden och på något sätt hacka oss till mer tid.

Däremot så kan vi ju faktiskt frigöra mer tid i vardagen genom att köpa in tjänster. På så sätt kan vi själva istället ägna oss något annat – ibland kanske bara vila.
I dessa tider så är det nog istället tid till julens stök som behövs. Varför inte passa på att få taket målat av hustvättarna – https://hustvattarna.se/takmalning/ – så att du själv istället kan fixa med julklappar och förbereda inför matlagningen till jul.

För visst är det så att ett par timmar här och där kan göra stor skillnad i längden. 
Det positiva med de tider som vi lever i är att många har fått en flexiblare vardag i och med att man distansarbetar. Kanske är det även några som har känt att detta faktiskt är framtiden och gärna skulle styra mer över sin egen tid.

Det poppar trots allt upp nya möjligheter öven under de svåra förhållandens om vi lever i just nu.
Varför inte ge dig själv i julklapp att staka ut en ny framtid? Börja planera för vad du skulle vilja göra annorlunda i ditt liv och vilka steg du måste ta för att nå dit.

Mikael Barani

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *